Betongplintar

2 järn Universal 1 järn L järn Utan Järn Paraply
 Du vet väl om att vi gärna skräddarsyr produkterna till dig. Du får gärna bifoga en bild/ritning u

 

Plintar 2 Järn Fricksplint© original Vår traditionella betongplint med en stabil grundkonstruktion. Används till konstruktioner, stolpar mm utomhus. När de horisontella krafterna är stora och en stabil infästning av virket krävs. Finns som 500mm, 700mm och 900mm

 

Fricksplint© universal U järn Med justerbar balksko. Används när man önskar ett visst mått av avvägning i grundkonstruktionen, till konstruktioner av trädäck och uppstyvning av mellanväggar i torpargrunder eller i andra applikationer där flexibilitet och hållfasthet efterfrågas. Plinten är gjuten i prima betong som fått härda ut med en sk. Ingjutningshylsa med fast M20 mutter. Hylsan är hela 225 mm lång för att ge en fast förankring och ett brett justerspann, 0-150mm. I den monteras den unika balkskon som även kan justeras i höjdled efter att balken är monterad. Stolpskon fixeras enkelt mot betongplinten med 2st M20 muttrar. Stolpskon har 2st 12 mm hål för genomgående montage av 10 mm bult och mutter för att alltid garantera en beständig inspänning av virket.
Fricksplint© original 1 järn Fricksplint©original Vår traditionella betongplint med en stabil grundkonstruktion. Används till konstruktioner, stolpar mm utomhus. När de horisontella krafterna är stora och en stabil infästning av virket krävs.
Fricksplint© universal L järn Med justerbar balksko. Används när man önskar ett visst mått av avvägning i grundkonstruktionen, till konstruktioner av trädäck och uppstyvning av mellanväggar i torpargrunder eller i andra applikationer där flexibilitet och hållfasthet efterfrågas Plinten är gjuten i prima betong som fått härda ut med en sk. Ingjutningshylsa med fast M20 mutter. Hylsan är hela 225mm lång för att ge en fast förankring och ett brett justerspann, 0-150mm. I den monteras den unika balkskon som även kan justeras i höjdled efter att balken är monterad. Stolpskonfixeras enkelt mot betongplinten med 2st M20 muttrar. Stolpskon har 2st 12mm hål för genomgående montage av 10mm bult och mutter för att alltid garantera en beständig inspänning av virket.
Plintar utan järn Vår traditionella betongplint med en stabil grundkonstruktion. Används till konstruktioner av bjälklag. När de horisontella krafterna är stora och extra stöd punkter behövs.
Insatsernas mått är 25,5 • 38,5 • 43,0 • 50,7 • 55,7 och 60-65 mm utan insats Fricksplint© med paraplysats Den ultimata trädgårdslösningen. En plint med utbytbara insatser för flexibelt användande i trädgården. Så som parasoll, tvättvinda på vår och sommar, julgran eller varför inte ett fågelbord på höst och vinter.

Frickscement AB    -    Bagarevägen 10   -  242 33 Hörby   -   Besöksadress:   Osbyholm -  242 93 Hörby

Telefon: 0415-31 13 50  /  Fax: 0415-31 13 60  /  Mobil: 070-55 05 099  /  E-post: info@frickscement.se