Fricksplint© Universal L Järn

Med justerbar balksko. Används när man önskar ett visst mått av avvägning i grundkonstruktionen, till konstruktioner av trädäck och uppstyvning av mellanväggar i torpagrunder eller i andra applikationer där flexibilitet och hållfasthet efterfrågas.

Plinten är gjuten i prima betong som fått härda ut med en sk. ingjutningshylsa med fast M20 mutter. Hylsan är hela 225mm lång för att ge en fast förankring med ett brett justerspann, 0-150mm. I den monteras den unika balkskon som även kan justeras i höjdled efter att balken är monterad. Stolpskon fixeras enkelt mot betongplinten med 2st M20 muttrar. Stolpskon har 2st 12mm hål för genomgående montage av 10mm bult och mutter för att alltid garantera en beständig inspänning av virket.

 

Kontakt

Vid produktfrågor eller offertförfrågan, vänligen kontakta oss nedan.

Bra att veta

Om du önskar lägga en order eller få en offertförfrågan på produkter i vårt sortiment som ej går att handla direkt på hemsidan, så kontakta oss gärna på order@frickscement.se.

Vid order av resterande sortiment gäller separata fraktkostnader, dessa framkommer i offerten du får av oss.

Om du beställt av vårt övriga sortiment sker leveransen på pall till mottagaradressen under dagtid. Frakten baseras på vikt och antalet som beställs, i vissa fall behöver specialtransport användas, du blir informerad om detta vid kontakt med oss/ och eller i offerten.