Sverigetrappan®

En entrétrappa som ska tåla år av hemkomster och farväl, barn som lär sig gå, vinterns kyla och snöiga skor som stampas rena.

Därför har vi utvecklat en trappa som består.

Trappan tillverkas i ett stycke. Det gör att den blir mycket slitstark och håller sin höga kvalitet över lång tid. Trappan armeras med konstruktionsfiber, som ger en miljövänlig och hållbar lösning.

Entrétrapporna från Frickscement har sitt ursprung i den gamla skånska stentrappan, som ibland enbart bestod av en kasserad kvarnstenshalva. Idag tillverkas trapporna enligt moderna metoder och i högkvalitetsbetong, men passar fortfarande mycket bra till traditionella, äldre hus.

Våra entrétrappor finns i två modeller, halvrund och rektangulär. Båda går att få som entréplan eller med två steg. Oavsett vilken modell du föredrar, kan du räkna med att få en finborstad yta med mycket halkskydd.

Kontakt

Vid produktfrågor eller offertförfrågan, vänligen kontakta oss nedan.

Bra att veta

Om du önskar lägga en order eller få en offertförfrågan på produkter i vårt sortiment som ej går att handla direkt på hemsidan, så kontakta oss gärna på order@frickscement.se.

Vid order av resterande sortiment gäller separata fraktkostnader, dessa framkommer i offerten du får av oss.

Om du beställt av vårt övriga sortiment sker leveransen på pall till mottagaradressen under dagtid. Frakten baseras på vikt och antalet som beställs, i vissa fall behöver specialtransport användas, du blir informerad om detta vid kontakt med oss/ och eller i offerten.